Frequently Asked Questions

ACTIVITY CHOICES поддържа уеб платформа и разработва мобилни приложения, които предоставят на нашите клиентите възможности да водят активен, здравословен и интересен живот чрез закупуване на Пропуски за посещаване на спортни съоръжения и / или Класове водени от инструктори, предлагани от многобройните ни партньори – Спортни Центрове като фитнес зали, плувни басейни, студия за йога, пилатес, бойни изкуства, танци, кросфит и др.

След като се регистрирате и влезете в платформата, можете да търсите измежду офертите на многобройни Спортни Центрове и да си купите Пропуск за 1 Посещение или 5 Посещения или Месечен Пропуск или Годишен Пропуск за конкретен Спортен Център или Клас воден от инструктор чрез кредитна/дебитна карта и без да се налага да подписвате договори на хартия (вижте нашите Общи Условия).

Някои от нашите партньори - Спортни Центрове предлагат предварително насрочени Класове (например по йога, пилатес, бойни изкуства, танци, кросфит и т.н.) в конкретни дни и часове посочени на нашата платформа, за които можете да си резервирате място и да си купите Пропуск директно от уеб платформата на ACTIVITY CHOICES (а скоро и от нашите мобилни приложения). По този начин ще спестите време за намиране на Клас който да представлява интерес за Вас в удобно за Вас време и няма да се налага да се обадждате в Спортния Център, за да резервирате масто в Класа.

Започнахме да оперираме в София и работим за разширяване на мрежата ни в останалата част на България. В последствие планираме да разширим дейността си и в други държави.

Във всеки случай приветстваме Спортни Центрове от целия свят, които биха искали да се присъединят към нашата платформа.

След като се регистрирате и влезете в системата, можете да търсите в нашата платформа измежду офертите на голям брой Спортни Центрове, като изберете един или няколко вида спортни съоръжения, които може да ви заинтересуват - например "Фитнес зали" и "Басейни".

Можете също така да потърсите един или няколко вида Класове водени от инструктори, които може да ви заинтересуват - например "Карате" и "Тае Куон До". Когато търсите Класове, можете да видите какви предварително насрочени Класове в определени дни и часове са били обявени в нашата платформа и да си резервирате място и закупите Пропуск за Клас по Ваш избор.

Не. ACTIVITY CHOICES не таксува индивидуалните си клиенти и партньори Спортните Центрове за присъединяване или за ползване на мрежата на ACTIVITY CHOICES. Индивидуалните клиенти плащат само за Пропуските, които те решават да си купят на съответните цени, посочени в нашия уебсайт (а скоро и в нашите мобилни приложения). ACTIVITY CHOICES запазват малка част от плащанията за закупените Пропуски като "такса за успех" и прехвърлят оставащите суми от закупените Пропуски след транзакции разходи към съответните Спортни Центрове, след като съответните Пропуски бъдат използвани в Спортните Центрове.

Пропуска за 1 Посещение и Пропуска за 5 Посещения са валидни 30 дни от датата на покупката им. Месечните Пропуски и Годишните Пропуски са валидни за съответните периоди.

След като бъде закупен, Пропуска може да бъде върнат и парите за него да бъдат възстановени в рамките на 14 дни от покупката само ако не е бил използван. При възстановяването на платената сума могат да бъдат приспаднати транзакционни разходи.

След като закупите Пропуск, ще получите код с 10 символа по и-мейл, както и в секцията "Моите Пропуски" на Вашия профила на нашата платформа. Когато отидете в съответния Спортния Център или Клас, за който сте закупили Пропуск, можете:

  1. да им покажете своя Код с 10 символа и Спортния Център ще Ви позволи да влезете и ще осребри Вашия Пропуск - като го превърнете от "Активен Пропуск" в "Изпозлван Пропуск" или
  2. да натиснете бутона "Осребряване" (който се намира в раздела "Моите Пропуски" в нашата уеб платформа и бъдещото мобилно приложение) за съответния Пропуск пред служителя на Спортния Център, отговорен за допускането на клиенти – като по този начин ще го превърнете от "Активен Пропуск" в "Използван Пропуск".

ACTIVITY CHOCIES издава:

1. Разписки - на своите индивидуални клиенти за закупените от тях Пропуски

2. Фактури - на Спортните Центрове за своите такси за успех, както и за възстановяване на върнати или неосребрени Пропуски и за транзакционните разходи направени при събирането на плащания от индивидуалните клиенти през предходния месец.

Моля, вижте Общите Условия за повече подробности, включително за информация свързана с ДДС.

Разбира се – много ще се радваме ако го направите! Можете да предоставите отзиви, включително Вашите рейтинги и коментари за Спортния Център или Клас, след като сте закупили и сте използвали Пропуск за съотвения Център или Клас.

Можете да ни изпратите отзивите си за ACTIVITY CHOICES на адрес info@activitychoices.com. Ще се радваме да получим Вашите положителни коментари, както и критики и предложения за това как можем да подобрим нашите услуги.

Абсолютно - като наскоро стартирала компания, ние работим денонощно, за да привлечем повече индивидуални клиенти и Спортни Центрове в нашата мрежа. Бихме били безкрайно щастливи, ако ни помогнете в разгласяването на мълвата за нашето съществуване и поканите някои от Вашите приятели и / или Спортни Центрове, които бихте искали да видите на нашата платформа.

За да Ви улесним, създадохме секцията "Покани приятел" на нашия уебсайт, чрез която да можете да изпращате референции чрез и-мейл, Facebook, Twitter, Viber и други канали.

Благодарим предварително за препоръките! Вярваме, че Вашите приятели ще са Ви благодарни за това, че ще им помогнете да бъдат активни и здрави.

Изпратете ни имейл до info@activitychoices.com. Ще ви отговорим своевременно.

Ако известно време уебсайта на ACTIVITY CHOICES е бил отворен на твоя компютър или мобилно устройство но не е бил изпозлван, можеш да получиш следното съобщение за грешка: “Сесията е изтекла поради неактивност”.  Просто влез отново както обикновено.  Ако се наложи затвори прозореца на брзузъра и го отвори отново или рестартирай компютъра си.  

Да.  Имаме Ръководство на Потребителя за Спортни Центрове, което дава насоки как да създадете своя профил и да ползвате нашата  платформата.  Пиши ни на info@ActivityChoices.com и ще ти го изпратим.

Не можеш да намериш отговор на твоя въпрос тук?

Изпрати ни и-мейл на адрес info@activitychoices.com и ще отговорим своевременно.