ЗАЩО ТРЯБВА ДА НАМЕРИШ ПЛЕМЕТО СИ

Caption

Автор: Chris Dessi - Главен Изпълнителен Директор на Silverback Social

Дата: Юни 16, 2017

Защо намирането на съмишленици, подкрепящи хората в живота ти, може да стане твоята супер сила


Аз съм на четирийсет и две години и днес бях в щафетна надпревара. Сериозно. Бях в екип от двама души. Трябваше да направим червей, мечка пълзи и т.н. ... разбирате идеята. Беше страхотно.

Средната възраст на участниците? Вероятно близо до трийсет и пет. Усмихвах се през цялото време. След щафетното състезание имахме конкурс за бутане. Да. Аз отново съм сериозен. Две минути максимално повторения. Моя съперник беше големия ми брат. Той ме смаза. Той е на четирийсет и четири.

След това заедно тренирахме с тежести. Всичко това се случи в 6: 30 сутринта часа в петък. Смях се, потих се (много), се шегувах се и се забавляван с приятелите си. След това се прибрах вкъщи, изкъпах се изсипах и започнах деня си.

Хората, с които тренирам CrossFit са повече от мои приятели. Те са моето племе.

Това не винаги е било така. Преди малко повече от две години баща ми почина от болестта на ALS Lou Gehrig. Тялото ми вече не реагираше на нормалните ми тренировки и имах нужда от промяна, за да бъда здрав. Взех първия си клас CrossFit и се запалих. Намерих моите хора.

Моето племе.

Моите хора от тип "А". Моите страхотни конкурентни животни. Моите луди, превъзходни и подкрепящи ме ненормалници. Обичам го този спорт. И той ме обича. Чувствам се добре и се забавлявам да го практикувам.  Намерих някои от най-добрите приятели в моя живот чрез него.

В CrossFit винаги има някой, който е по-добър от теб. Когато се състезавам, до голяма степен се състезавам срещу себе си. Обществото на CrossFit е изпълнено с хора, които приемат насериозно здравето и фитнеса. Харесва ми. Ние сме конкурентни, но се подкрепяме. Ние сме здрави, но има дълбоко приятелство. Аз обичам това.

Аз често се провалям в CrossFit. Това ми е помогало в бизнеса и в живота. Справям се по-добре с разочарованието. Това не е само физическо здраве, а и психическо здраве.

Това е моето племе.

CrossFit е навик. Затова не е нужно да използвам воля, за да отида на тренировка. Това е част от моя ден. Това го прави забавен. Наистина. Също така давам добър пример за децата си. Те идват на тренировка и ме подкрепят, когато имаме вътрешни състезания. Това кара сърцето ми да пее.

В CrossFit няма преки пътища. Ако се опиташ да го караш през просото, ще се нараниш. Трябва да останеш съсредоточен. Трябва да използваш главта си в играта. Това ме привлича. Можеш да постигнетеш цели, ако си методичен в подхода си, отделяш време, практикуваш и се развиваш. Това ме кефи.

Трябва да следвате трудна и скалиста пътека, за да постигнете всичко в CrossFit. За мен това го прави пристрастяващ. CrossFit не е за всеки. Но е за мен. И това е моето племе.

Трябва да намерите племето си.

Намерете хора, които Ви обичат и подкрепят. Намерете хората, които мислят като Вас. Намерете странниците, ненормалниците, нърдовете и бунтовниците, които са точно като Вас. Намерете хората, които Ви възпламеняват, накарйте сърцето Ви да пее и да Ви предизвиква. Всеки. Един. Ден.

Търси онези, които отвътре са като теб. Тези, които те разбират, тласкат напред и подкрепят. Това е голям и понякога луд свят. Не можете да си сам. Имаш нужда от помощ.

Намери племето си.

Последни коментари

Няма намерени коментари;

Може би ще ти бъде интересно също